Retourneren of Ruilen

 

Toch niet tevreden over uw aankoop? U heeft het recht uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U kunt dan uw bestelling terug sturen. Zodra wij deze binnen hebben krijgt u het volledige aankoopbedrag terug gestort. De kosten voor het terugsturen zijn echter voor uw eigen rekening.

 

Werkwijze

Neem contact met ons op per email (info@nietaandedeur.nl) en geef aan dat u de bestelling wenst te retourneren. Wij zullen dan contact met u opnemen om te zien of we u nog een andere passende oplossing kunnen bieden en anders overgaan tot daadwerkelijke retournering.

 

Terugbetaling

Na ontvangst van uw retourzending, zullen wij, binnen 7 dagen, overgaan tot terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Bij vragen zullen wij contact met u opnemen.

 

Product stuk/beschadigd?

Is het product stuk of beschadigd aangekomen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Vermeld bij uw correspondentie uw bestelnummer.

 

Product ruilen?

Toch besloten dat u de andere sticker had gewenst, wilt deze omruilen? Dan kunt u contact met ons opnemen en uw bestelling binnen 14 dagen terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening. Wij zullen zorgdragen voor de nieuwe bestelling.